Heb jij passie voor de Italiaanse keuken? Mail ons: info@lameridiana.nl
038 4212 448

Onze Patio voor uw besloten familie diner, receptie of bedrijfsfeest.

La Meridiana biedt ruimte aan gezelschappen tot 100 gasten.

Al onze groepsmenu’s bestaan uit een variatie van voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten worden op schalen gepresenteerd, zodat er vooraf geen keuze gemaakt hoeft te worden. Uw tafel is rijkelijk gevuld en uw gasten eten zo zeer gevarieerd.

Wij hebben groepsmenu’s in verschillende prijsklassen. Uiteraard kunnen wij met alle dieetwensen van uw gasten rekening houden. Mocht u hele andere wensen hebben, bij ons is alles bespreekbaar.

Wilt u in een sfeervolle, informele, aparte ruimte dineren, dan kan dit in onze patio met open haard. Deze overdekte glazen ruimte is uitermate geschikt voor een gezelschap tussen de 15 en 35 personen. In hartje Zwolle, besloten dineren met op de achtergrond het vuur van de open haard.

De patio wordt voornamelijk gebruikt om te dineren. De ruimte leent zich echter ook uitstekend voor nieuwjaarsborrels, recepties, presentaties maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten met DJ, zakelijke meetings etc. Samen met u stellen wij graag een arrangement samen dat aan al uw wensen voldoet.