Heb jij passie voor de Italiaanse keuken? Mail ons: info@lameridiana.nl
038 4212 448

Een restaurant
MET TEMPE­RAMENT

La Meridiana biedt u gerechten met een uitgesproken smaak en een aardse charme.

Restaurant La Meridiana is een Italiaans restaurant dat deel uitmaakt van het Italiaanse familiebedrijf Talamini. Het restaurant heeft een traditionele keuken waarmee wij onze gasten een ‘typische Italiaanse avond’ willen bezorgen.

CENTRAAL GELEGEN. Wij zijn gevestigd in hartje Zwolle, op loopafstand van het station en in de nabije omgeving van voldoende parkeermogelijkheden. 


UNIEK UITZICHT. Gelegen op de eerste etage heeft u een bijzonder panorama uitzicht op de Grote Markt. Bij ons dineert u in een Italiaanse en intieme sfeer, terwijl het restaurant toch over ruim 100 zitplaatsen beschikt. Zowel de lunch- als de dinerkaart zijn zeer gevarieerd. De gerechten worden in onze open keuken met zorg samengesteld door onze koks en verfijnd Italiaans gemaakt door de familie.

ZAKELIJKE GASTEN. Al uw speciale wensen kunt u vooraf met ons bespreken. Denk aan een rustige plek zonder muziek, een samengesteld menu, eventueel met wijn en tafelwater, het op laten sturen van de rekening etc.

ROLSTOELVRIENDELIJK. La Meridiana is ook bereikbaar met onze 8-personenlift. Tevens beschikken wij over een mindervalide toilet.