WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
038 4212 448

BUONA SERA!
Van Antipasto tot Dolce

Wij nemen u mee dwars door o.a. de regio Emilia Romagna.

Voor zowel de kleine als volwassen gasten bereiden onze koks de gerechten voor u op Italiaanse wijze: vol Passie, Aandacht en Smaak! Wij hebben een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook in samengestelde menu’s in diverse prijsklassen. De gerechten kunnen begeleid worden door uitstekende wijnen. Uiteraard is er een Italiaans assortiment aan aperitieven, digestieven en likeuren, zodat u uw eigen avond in stijl kunt beginnen en afsluiten.

“U kunt de samenstelling van uw diner ook aan ons over laten!”





 

DINER » SPECIALITÁ
DELLA CASA

La Tavolata  21,- pp
Proef de smaak van Italië en geniet van een combinatie van 3 koude gerechtjes (vis, vlees en vegetarische bereiding) en 2 warme gerechtjes (vis en vlees bereiding), samengesteld door onze koks. Een volledige maaltijd die geserveerd wordt op schaaltjes zodat u ieder gerecht kunt proeven. Wij serveren hier een knoflook pasta en een insalata mista bij. Vanaf 2 personen.

La Spaghettata 14,50 pp
Laat u verrassen door de vele verschillende pasta’s die Italië te bieden heeft. La Spaghettata is een combinatie van diverse kleine pastagerechtjes als hoofdgerecht gepresenteerd op verschillende schaaltjes op tafel. Vanaf 2 personen.

La Sorpresa dello Chef
Een menu met gerechten van de kaart, maar dan in een ander jasje.

Als 3 gangen menu 34,50
Antipasto, secondo, dolce

Als 4 gangen menu 39,50
Antipasto, piccolo primo, secondo, dolce

Tavolo23 59,50

Tavolo23 is dé tafel om op een unieke wijze aan te dineren! Aan deze tafel krijgt u geen menu-kaart te zien, maar laat u zich smakelijk verrassen door onze koks.

Zij nemen u mee op een culinaire reis door Italië, waarin u in 4 gangen (elke gang bestaat uit meerdere gerechtjes) alle windstreken van Italië proeft.

Bij elk gerecht wordt een passende wijn geschonken! Als afsluiting laten wij u bij de espresso onze huisgemaakte limoncello proeven.

Bambini menu 12,50
Voor onze kleine proevers

Kleine tomatensoep 3,50
Keuze uit biefstuk, vis, of kinderpasta 7,50
2 bolletjes ijs uit onze ijssalon 3,-

DINER » ANTIPASTI/ VOORGERECHTEN

Antipasto Meridiana 10,50
Een combinatie van vier onderstaande voorgerechten

Carpaccio Classico 9,95
Flinterdun gesneden rundvlees met Parmigiano, kappertjes, rucola, truffeldressing, basilicum en walnoot

Gorgonzola e Pera* 9,-
Gorgonzola met gepocheerde peer, rucola, nootjes, witte druiven en pompoen olie

Vitello Tonnato 9,50
Dungesneden gegrilde kalfsborst met mayonaise van tonijn en pittige sla

Lardo Delicato 10,20
Zoet-zure broccoli met tonijn, omwikkeld met het delicate spek ‘Lardo di Colonnata’ en een olie van rode peper

Antipasto di Primavera* 9,-
Rolletjes van gegrilde courgette en aubergine gevuld met geitenkaas, krokante walnoot en aceto balsamico

Bruschette Originali 8,95 (3 stuks)
Gegrild brood met knoflook, vleugje olijfolie en Parmigiano. (vegetarisch, vis, vlees)

* vegetarische bereiding

DINER » ZUPPE DELLA CASA/ HUISGEMAAKTE SOEPEN

Zuppa di Pomodoro 5,50
Pomodori tomaten soep met pesto room

Brodo con Porcini 5,50
Heldere bouillon van akkerpaddestoelen en geplukte tuinkruiden met een room van porcini

Minestra Spinaci 5,50
Spinazie soep met gepocheerd ei en Parmigiano

DINER » PRIMI/ PASTA

Penne al Manzo 11,90
Penne met rosé gebakken ossenhaas, cashewnoten, tomaat, rucola en Parmigiano

Scampi e Vino 11,90
Linguini met in knoflook gebakken scampi, courgette, basilicum, afgeblust met witte wijn en room

Pasta Vegetariana* 11,50
Papardelle met cherry tomaat, aubergine, geitenkaas, basilicum, witte wijn en knoflook

Casunziei Rossi* 11,-
Ravioli gevuld met rode bieten.
Klassiek streekgerecht uit onze Dolomieten

Penne con Pollo 11,-
Penne met gemarineerde kippendij, gerookt spek, roomsaus, peterselie en Parmigiano

Pasta Marinello 11,70
Papardelle met gebakken zalmfilet, courgette, cherry tomaat, basilicum en room

Penne in Fiore* 11,-
Penne met Italiaanse rauwe ham, gegrilde aubergine, pomodori saus en peterselie

* vegetarische bereiding

DINER » SECONDI/ HOOFDGERECHTEN

Anatra al Balsamico 18,50
Gebraden eendenborst filet met bieten balsamico jus

Maialino Profumato 17,75
In cederhout gepocheerde, licht gepekeld speenvarken en saus van dragon

Filetto di Manzo 22,50
Gegrilde ossenhaas met wilde broccoletti en een jus van sjalotjes

Salmone Acqua Marina
18,50
Gegrilde zalmfilet met een olie saus van tomaat, komkommer, kappertjes, citroen en ui

Portobello con Pecorino* 17,50
Portobello gevuld met geitenkaas, een violette artisjok en gemarineerde tomaatjes

Pesce Creativo 17,95
Visfilet uit de oven onder een korst van walnoot, groene kruiden
en lauwwarme vinaigrette van limoen

* vegetarische bereiding

DINER » DOLCI/ DESSERTS

Tiramisu della Casa 6,-
De klassieker van La Meridiana, op basis van koffie, lange vingers, mascarpone en Amaretto

Pannacotta Prima Donna 6,-
Klassieke pannacotta van witte chocolade, kletskop, sinaasappel, yoghurt ijs

Gelato di Talamini 6,50
Een rijk opgemaakte ijscoupe met 3 bollen ijs uit de ‘Cucina Fredda’ van Talamini

Arancia di Mandorla 6,50
Warme sinaasappel cake met amandelroom, vanille ijs en citrusvruchten

La Dolce Vita 8,50
Een combinatie van een viertal desserts